Vakantiehuizen met zwembad - Over ons

Ontdek Andalusië met Casitas Select!

Een stukje geschiedenis...

Casitas Select begon in 2004 als een merknaam van Viajes Bonilla, S.A., een touroperator met Spaans en Nederlands bloed, actief sinds 1995 in het organiseren van rondreizen, vooral bestemd voor de Spaanse markt. Met de verzelfstandiging van Casitas Select begin 2007 werd de productscheiding een feit. Ons hoofdkantoor vindt u nog steeds in Córdoba, een prachtige stad in het hart van Andalusië.

Eigenlijk begon het allemaal als een uit de hand gelopen hobby. We regelden voor vrienden af en toe hele leuke weg-van-de-massa vakantiehuizen. Zonder er eigenlijk erg in te hebben hadden we na een paar jaar een prachtige collectie landhuizen, villa's en vrijstaande casitas. In 2004 besloten we om het geheel een officieel jasje te geven en is Casitas Select opgericht. Uit de reacties van onze klanten blijkt dat dat een goed idee was!

Onze selectie-criteria

Onze criteria zijn het resultaat van hetgeen onze vrienden vaak zochten. Zij wilden op z’n Andalusisch van hun vakantie genieten en waren op zoek naar een rustig plekje met, als het even kon, een zwembad erbij. Soms moest dat in de buurt van één van de grotere steden zijn, terwijl anderen de voorkeur gaven aan de bergen of de kust. De ene keer was de prijs belangrijk, soms ook weer niet! Er is dus veel variatie ontstaan: van eenvoudige en charmante huisjes met een aantrekkelijke prijs tot luxueuze villa’s in het hogere segment.

Op maat gesneden...

Vanaf het prille begin streven we naar optimale flexibiliteit. Onze vrienden pasten niet in de "package tours" en we verwachten dit evenmin van u. Wij blijven proberen om beperkingen als “u moet op zaterdag aankomen" of "minimum verblijf van 1 week" uit de wereld te helpen. Eerlijk gezegd zijn we nog lang niet tevreden: u zult dan ook een aantal accommodaties tegenkomen met vastgestelde aankomst- en vertrekdagen. Als dat het geval is, dan mag u er zeker van zijn dat de charme en de aantrekkelijkheid van betreffende accommodatie voor ons uiteindelijk belangrijker waren dan de flexibiliteit! Voor allerlei andere speciale aanvragen hebben wij oplossingen die u op onze site misschien niet direct zult aantreffen. Het kan gaan om speciale transportmiddelen, een privé-gids, catering arrangementen, een opgetuigde kerstboom, greenfees... Aarzel niet naar iets vragen dat niet op het menu staat!

Bescherming van de vakantieganger.

Dit is iets wat we graag met u willen bespreken. Indien u niet in Spanje woont, vraagt u zich wellicht af of het wel een goed idee is om bij een Spaanse reisorganisatie te boeken. Daarom willen we u erop attenderen dat de Spaanse wetgeving een zeer goede bescherming biedt van door u betaalde gelden. Waarschijnlijk één van de beste van de Europese toeristen industrie. In Spanje zijn alle reisagentschappen en touroperators namelijk verplicht een borgsom van € 60.000 te deponeren. In aanvulling daarop moet een aansprakelijkheidsverzekering worden afgesloten met een waarde van € 210.000. Er zijn zeer strenge controles op de naleving van deze regelgeving. Verder zijn wij geregistreerd als officiële reis-agent/touroperator met C.I.A.N.-nummer 141308-2 (C.I.A.N is de Spaanse tegenhanger van de ANVR).   

Hartelijk dank - hopelijk mogen wij u snel begroeten in Andalusië!   

 Het Casitas Select Team   

 P.S.: Nog een laatste opmerking: we streven er naar om onze website zo eenvoudig en aantrekkelijk mogelijk te houden. Opbouwende kritiek, opmerkingen, zowel positief als negatief, worden zeer op prijs gesteld. U kunt ons hierover een e-mail sturen naar het volgende adres: info@casitas-select.com

Casitas Select